Argenteuil

Westlaan 255 - 8800 Roeselare

051/222170
info@argenteuil.be
www.argenteuil.be

Argenteuil Spa &Wellness

In Argenteuil in Roeselare geeft zaakvoerster Lieve Decuypere samen met haar team u een warm onthaal. Lieve heeft meer dan passie en liefde voor haar vak. Het exclusieve Spa &Wellness Centrum en schoonheidsinstituut biedt kwalitatieve en resultaatgerichte behandelingen aan die de focus leggen op verjongen en mooi maken, telkens uitgevoerd door een deskundig en voortdurend bijgeschoold team. Couperose, pigmentatie, littekens, acné, … Geen enkele uitdaging is voor ons te groot! Een gezonde huid is in Argenteuil het voornaamste streefdoel.

 

Voor de behandeling van het gelaat wordt in Argenteuil gewerkt met de producten van Environ en !QMS die zijn ontwikkeld door artsen en verschillende awards gewonnen hebben. Met een breed gamma aan producten en behandelingen wordt zuurstof, collageen en vitamine A teruggegeven aan de cel, waardoor die opnieuw gezond wordt en verjongt. Daarnaast wordt er ook gewerkt met de minerale make-up van Jane Iredale, die geen schadelijke kleur- of bewaarstoffen bevatten en u zo gezond doen stralen. Via een persoonlijke make-up cursus leert u om uw make-up in evenwicht te brengen met de vorm van uw gezicht en uw individuele gelaatstrekken. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in persoonlijk kleuradvies met focus op kleding en make-up. Tijdens onze workshop vormen we de deelnemers om tot kenners van hun eigen kleurenpalet. Ze krijgen nuttige tips om gericht de juiste kledij te shoppen en die kennis dragen ze een heel leven met zich mee.

 

Argenteuil biedt een waaier aan diverse verzorgingen afgestemd op uw wensen. Uitgebreid kuren of kleine verwenmomenten zijn voor lichaam en geest een echte aanrader! U kan genieten van één van onze voorgestelde arrangementen, of wij adviseren u graag bij een pakket dat u zelf samenstelt. Wat denkt u van relaxen in een 1001-nacht badtempel of in een roodkoperen bad? Of ingepakt worden met heelgras, oranjebloesem en klei of gewiegd worden door de dondolo-zetels. We begeleiden u graag met onze expertise tijdens uw arrangement!

TERUG NAAR OVERZICHT