Best of Travel

Koestraat 187 - 8800 Roeselare

051/700516
info@bestoftravel.be
www.bestoftravel.be

Collect Moments and Memories

 

Ons doel is nog altijd hetzelfde als 30 jaar geleden: ‘Zoveel mogelijk mensen ontroeren met unieke reiservaringen!’ Onze reisonderneming is ontstaan vanuit onze passie voor het reizen en de overtuiging dat elke reis u altijd weer verrijkt als mens. Door ons in te leven in de klant, streven we er naar om een reis aan te bieden op maat die ook uw leven een nieuwe dimensie zal schenken.

 

Vandaag is ons gepassioneerd familiebedrijf uitgegroeid tot de toonaangevende organisatie in Vlaanderen voor alles wat met 'reizen op maat' te maken heeft. Ons enthousiast en ervaren team deelt dezelfde ontroering voor onze bestemmingen. Ieder heeft zijn eigen specialiteit maar allen gaan we voor hetzelfde doel: uw droomreis waarmaken!

 

BEST OF TRAVEL is dus méér dan een ‘klassiek’ reiskantoor. Wij bieden u naast alle gangbare producten en brochures ook een aantal eigen, exclusieve producten onder de noemer Aussie Tours, Africa Tours, Latin Tours en Asia Tours. Elke afdeling heeft zijn eigen specialisten zodat wij elk reisvoorstel heel persoonlijk en met de nodige kennis van zaken behandelen.

 

Graag maken wij met u een afspraak om samen op zoek te gaan naar uw mooiste reis op maat!

TERUG NAAR OVERZICHT