Imagicasa

“IMAGICASA is het leading platform dat design, architectuur, kunst en interieur feilloos combineert in een vooruitstrevende digitale omgeving. Het is een op maat ontwikkeld platform waar professionals zoals u hun projecten en/of producten voorstellen. Imagicasa fungeert als kwaliteitslabel en onze website vormt zo een directe lijn tussen potentiële klanten en interieurontwerpers, architecten, aannemers en bouwbedrijven.  
Daarnaast krijgt uw bedrijf of product regelmatig visibiliteit via blogs op de website en wordt uw bedrijf actief gepromoot via onze social mediakanalen en nieuwsbrieven.
 
Magazine
 
IMAGICASA magazine is complementair met het online platform. Het is een inspirerende architectuur- en interieurbijbel en wordt verdeeld in België en Nederland. In het magazine nemen we de lezer mee op een unieke en intrigerende reis langs de meest adembenemende interieurs en wordt hij als het ware visueel ondergedompeld in de stijl van de grote ontwerpers en designers. Met uw visibiliteit in ons magazine bereikt u meteen de lezer die tot uw doelgroep behoort: met oog voor klasse en service op vlak van wonen en design in al zijn aspecten.
 
Wij zijn ook zeer verheugd te kunnen melden dat IMAGICASA magazine dit najaar uitbreidt van twee naar vier magazines per jaar. Naast het herfst/winter nummer en het lente/zomer nummer, brengen we nu ook twee extra edities uit die telkens zullen focussen op een bepaald segment en alles wat daarbij komt kijken. In december 2018 brengen wij een nummer uit dat meer gericht zal zijn op kunst – in de breedste zin van het woord. De editie van juni 2019 is zomers getint en zal de mooiste jachten, meest innovatieve privéjets of de meest betoverende vakantiebestemmingen belichten.”

TERUG NAAR OVERZICHT